Nieuws

28-08-2023

Sintvoorstelling in het Wilminktheater

Sinterklaas en de pieten komen op zondag 26 november om 13.00 en 15.30 uur terug naar het Wilminktheater. Het belooft weer een mooie, spannende en vooral vrolijke voorstelling te worden. Reserveer nu vast kaarten voor de beste plekken.

04-11-2022

Glutenpieten voor kinderen met allergie

Ook dit jaar nemen de Pieten weer glutenvrije kruidnoten mee voor kinderen met een allergie. De glutenvrije pepernoten zijn een initiatief van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Lees verder om te zien hoe we jou kunnen herkennen.

24-10-2022

Intocht 2022: dit is de route

Na aankomst in de haven maken de Sint en zijn Pieten een ronde door de binnenstad. De route is inmiddels bekend. Waar zien we jou?

17-10-2022

Programma van de intocht is bekend

Nog een paar weken en het is weer zover: de intocht van Sinterklaas. Op zaterdag 12 november ontvangt Enschede de Sint weer als vanouds in de haven en binnenstad. Het programma is inmiddels bekend.

22-11-2021

‘Een onvergetelijke dag en even de ziekte vergeten’

Jaarlijks neemt de Wensambulance Oost-Nederland deel aan de intocht. Dankbaar dat enkele kinderen op deze manier toch kunnen genieten. Huis aan Huis Enschede maakte er een prachtig artikel over.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico